Kapsalon @Linnies Rossum

Kapsalon @Linnies Rossum is een Kapper gelegen aan Kerkstraat 21 in Unknown.

Meer informatie over Kapsalon @Linnies Rossum in Unknown

Bij kapsalon @Linnies in Rossum kijken ze uit naar de zomervakantie. Ze willen graag iedereen helpen om hun haar op tijd te laten doen voor hun eigen vakantie, maar ze willen er wel op wijzen dat de kapsalon zelf ook vakantie heeft. Het is dus belangrijk om op tijd een afspraak te maken, want vol is echt vol. De kapsalon is gesloten van 31 juli tot en met 7 augustus. Verder delen ze mee dat ze hun prijzen hebben moeten verhogen vanwege prijsverhogingen van hun leveranciers. De actuele prijzen zijn te vinden op de prijslijst. Ook is het mogelijk om online te kijken naar de beschikbare tijden en om contact op te nemen via e-mail of telefoon. Ze wensen iedereen een fijne vakantie en hopen hen snel te zien.

Wil je weten wat Kapsalon @Linnies Rossum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon @Linnies Rossum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon @Linnies Rossum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon @Linnies Rossum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Kapsalon @Linnies Rossum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon @Linnies Rossum

Bezoekers bekeken ook