Opa Pietje

Opa Pietje is een Restaurant gelegen aan Monseigneur Zwijsenplein 13 in Unknown.

Meer informatie over Opa Pietje in Unknown

Opa Pietje is een gezellig restaurant in het centrum van Kerkdriel waar je kunt lunchen, dineren en borrelen. Het restaurant staat bekend om zijn sfeer, kwaliteit en intens genieten. Ze hebben unieke eigen merken en bieden ruim 100 speciaalbieren aan. Daarnaast hebben ze een Josper Houtskooloven en kun je genieten van cocktails en wijnen. Opa Pietje biedt ook verschillende arrangementen aan en je kunt er ook eten afhalen. Het restaurant heeft ook faciliteiten zoals bellen en mailen voor reserveringen. De openingstijden variëren en ze hanteren flexibele sluitingstijden vanwege hun gezelligheidsgarantie. Kortom, kom gezellig naar Opa Pietje in Kerkdriel om te genieten van heerlijk eten en een leuke sfeer.

Wil je weten wat Opa Pietje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Opa Pietje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Opa Pietje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Opa Pietje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Opa Pietje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Opa Pietje

Bezoekers bekeken ook