Koetshuis Kasteel Ammersoyen

Koetshuis Kasteel Ammersoyen is een Restaurant gelegen aan Kasteellaan 3 in Unknown.

Meer informatie over Koetshuis Kasteel Ammersoyen in Unknown

Het Koetshuis bij Kasteel Ammersoyen is een historische locatie waar veel te beleven valt. Je kunt er terecht voor koffie, lunch, high tea of high wine, zowel binnen als op het terras met uitzicht op het kasteel. Het Koetshuis is ook de ideale locatie voor het vieren van een huwelijk, jubileum of verjaardag. Daarnaast bieden ze bierproeverijen, wijnproeverijen en wijncursussen aan om je kennis en vaardigheden te vergroten. In de Bed & Breakfast van het Koetshuis zijn vier gastenkamers beschikbaar, elk vernoemd naar families die ooit op het kasteel woonden. Op de eerste etage van het Koetshuis bevinden zich de kamers, terwijl op de begane grond een eetkamer is waar 's ochtends een uitgebreid ontbijt wordt geserveerd. Bij mooi weer kun je op het terras genieten van het ontbijt. Het Koetshuis heeft ook een eigen terras met zitgelegenheid en parasols. De openingstijden van het Koetshuis variëren per seizoen, maar de Bed & Breakfast is het hele jaar geopend. Het adres van het Koetshuis is Kasteellaan 1 in Ammerzoden, Nederland.

Wil je weten wat Koetshuis Kasteel Ammersoyen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Koetshuis Kasteel Ammersoyen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Koetshuis Kasteel Ammersoyen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Koetshuis Kasteel Ammersoyen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Koetshuis Kasteel Ammersoyen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Koetshuis Kasteel Ammersoyen

Bezoekers bekeken ook