Smakenrad

Smakenrad is een Restaurant gelegen aan hoofdkantoor (niet locatie Smakenrad, Smakenrad Volkspark Enschede, Blankensteijn 2a in Unknown.

Meer informatie over Smakenrad in Unknown

Samenvatting: Het Smakenrad in Breda is een zeer sfeervolle locatie voor evenementen, waar je tafeltjes kunt reserveren en eten en drinken per QR-code kunt betalen. Bezoekers zijn erg tevreden over de snelle service, het lekkere eten en de aardige bediening. Het uitzicht vanuit het reuzenrad is prachtig en er zijn ook mogelijkheden om te lunchen of dineren. Voor mensen met hoogtevrees is er een speciale gondel op de grond, waar je toch kunt genieten van het uitzicht. Het Smakenrad is een aanrader en een leuke belevenis voor het hele gezin.

Wil je weten wat Smakenrad verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Smakenrad of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Smakenrad? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Smakenrad het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Smakenrad reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Smakenrad

Bezoekers bekeken ook