Restaurant Flicka

Restaurant Flicka is een Restaurant gelegen aan Berm 47 in Unknown.

Meer informatie over Restaurant Flicka in Unknown

Restaurant Flicka is een restaurant gevestigd in Kerkdriel. Ze serveren heerlijke lunches en diners, met mooie wijnen en vriendelijke bediening. Het restaurant is geopend van donderdag tot en met zondag voor zowel lunch als diner. De openingstijden zijn van 12.00 uur tot 16.00 uur voor lunch en van 18.00 uur tot 22.00 uur voor diner. Het restaurant is gesloten op bepaalde data, zoals van 3 augustus tot en met 20 augustus 2023 en van 31 december tot en met 7 januari 2023. Daarnaast biedt het restaurant een nieuwsbrief aan waarin je op de hoogte kunt blijven van hun activiteiten. Reserveringen kunnen telefonisch of per e-mail worden gemaakt. Bij annulering van een reservering binnen 24 uur (of 48 uur op een feestdag) wordt 50% van de kosten in rekening gebracht.

Wil je weten wat Restaurant Flicka verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Flicka of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Flicka? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Flicka het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Restaurant Flicka reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Flicka

Bezoekers bekeken ook