Nico's Hedel

Nico's Hedel is een Restaurant gelegen aan Kon. Wilhelminastraat 2 in Unknown.

Meer informatie over Nico's Hedel in Unknown

Welkom bij Nico's Eten en Drinken in Hedel! Bij ons kun je genieten van de lekkerste friet, hedelsgras en overheerlijke Italiaanse pizza. Sinds kort serveren we ook hedelsgras borden met vlees of vis gerechten, maar deze zijn alleen beschikbaar in ons restaurant en kunnen niet worden afgehaald. Je kunt telefonisch bestellen, maar we nemen de telefoon niet op. Het is ook mogelijk om via onze website te bestellen. Daarnaast zijn we op zoek naar een chef friet/snacks en bedieningspersoneel. De chef functie is beschikbaar voor fulltime of parttime medewerkers vanaf 16 jaar, terwijl bedieningspersoneel vanaf 15,5 jaar welkom is. Op vrijdag, zaterdag, zondag en op eerste en tweede kerstdag zijn we gesloten. Ons adres is Koningin Wilhelminastraat 2 in Hedel. Bel voor meer informatie naar 073-7200121.

Wil je weten wat Nico's Hedel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nico's Hedel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nico's Hedel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nico's Hedel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Nico's Hedel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nico’s Hedel

Bezoekers bekeken ook