Chinees Restaurant New City

Chinees Restaurant New City is een Restaurant gelegen aan Kromsteeg 3B in Unknown.

Meer informatie over Chinees Restaurant New City in Unknown

Chinees Indisch Restaurant New City in Kerkdriel biedt een authentieke Chinees Indische smaakervaring. Naast het restaurantgedeelte waar je kunt genieten van verfijnde Chinese en Indische gerechten, hebben ze ook een afhaalruimte waar je eten kunt bestellen en meenemen. Het restaurant is mooi ingericht en zorgt voor een gezellige sfeer. Voor afhaal kun je terecht tijdens de openingstijden en voor het restaurantgedeelte gelden dezelfde openingstijden. Je kunt contact opnemen met het restaurant via telefoonnummer 0418 631 454. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Chinees Indisch Restaurant New City.

Wil je weten wat Chinees Restaurant New City verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chinees Restaurant New City of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chinees Restaurant New City? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chinees Restaurant New City het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Chinees Restaurant New City reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chinees Restaurant New City

Bezoekers bekeken ook