Herberg de Zwaan Hedel

Herberg de Zwaan Hedel is een Restaurant gelegen aan Voorstraat 8 in Unknown.

Meer informatie over Herberg de Zwaan Hedel in Unknown

Welkom in Herberg de Zwaan in Hedel, waar u terecht kunt voor borrel, lunch, diner en afhaal. Gelegen aan de Maas in de prachtige Bommelerwaard, kunt u bij ons genieten van lekker eten en drinken. Reserveren kan online, telefonisch of op het terras, afhalen is ook mogelijk. Als u wilt overnachten in Hedel, kunt u nu uw kamer reserveren. Start uw fietsroute bij Herberg de Zwaan en begin met een kopje koffie en heerlijke appeltaart. Onze klanten zijn erg tevreden, zoals M. van Beers die het feest als supergezellig en goed verzorgd beschrijft. E. Schmid en Dhr. C. Arends zijn ook enthousiast en willen graag terugkomen. Mevr. W. Bastiaans heeft genoten van de omgeving en de heerlijke appeltaart met slagroom. Naast onze eigen Herbergbon accepteren we ook andere cadeaukaarten. Let op onze openingstijden, die variëren per dag. Tijdens de week van de Paardenmarkt zijn er aangepaste openingstijden. Bestellen kan telefonisch, maar niet via het mobiele nummer. Voor reserveringen, bestellingen en feestjes kunt u contact met ons opnemen via de telefoonnummers die vermeld staan op onze website.

Wil je weten wat Herberg de Zwaan Hedel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Herberg de Zwaan Hedel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Herberg de Zwaan Hedel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Herberg de Zwaan Hedel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Herberg de Zwaan Hedel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Herberg de Zwaan Hedel

Bezoekers bekeken ook