Hotel Restaurant De Gouden Molen

Hotel Restaurant De Gouden Molen is een Restaurant gelegen aan Waaldijk 5 in Unknown.

Meer informatie over Hotel Restaurant De Gouden Molen in Unknown

In het Gelderse Rossum, centraal gelegen in Nederland, bevindt zich Hotel-Restaurant De Gouden Molen. Het hotel heeft al meer dan 25 jaar een goede reputatie in de regio en daarbuiten. Het biedt een prachtig uitzicht over de rivier de Waal en het voelt hier het hele jaar door als vakantie. De keuken maakt gebruik van lokale en verse streekproducten om heerlijke gerechten te bereiden. Naast het dineren, biedt De Gouden Molen ook luxe kamers en een uitgebreid ontbijt of lunch aan de dijk. Daarnaast is er de mogelijkheid om een van de luxe appartementen aan De Zandmeren te boeken. Het terras van het hotel is ideaal voor een lunch of diner op warme dagen en zwoele avonden. Er is ook een speciale ruimte genaamd "Het Koetshuis" beschikbaar voor feesten en evenementen. Het hotel is op zoek naar nieuwe collega's om het team te versterken. Gasten hebben positieve ervaringen gedeeld over het hotel en het restaurant. Hotel-Restaurant De Gouden Molen heeft een moderne inrichting met een knipoog naar het verleden. De geschiedenis van het hotel gaat terug tot 1532, toen de molen en het huis werden gebouwd. Het hotel biedt ook een nieuwsbrief aan waarop men zich kan abonneren.

Wil je weten wat Hotel Restaurant De Gouden Molen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel Restaurant De Gouden Molen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel Restaurant De Gouden Molen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel Restaurant De Gouden Molen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Hotel Restaurant De Gouden Molen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel Restaurant De Gouden Molen

Bezoekers bekeken ook