Bistro 'In Petto'

Bistro 'In Petto' is een Restaurant gelegen aan Waaldijk 1 in Unknown.

Meer informatie over Bistro 'In Petto' in Unknown

Bij Bistro In Petto in Rossum kun je genieten van verrassende bourgondische gerechten. Het eten is vers, huisgemaakt en smaakvol. Je kunt er terecht voor een snelle hap of een uitgebreid diner. Daarnaast bieden ze ook een feestzaal aan voor jubilea, bruiloften en feestavonden. De zaal heeft een eigen bar en ingang. De gerechten worden bereid met verse streekproducten uit de Bommelerwaard. Naast de kaart zijn er ook speciale gerechten te vinden op de krijtborden. Ze houden ook rekening met dieetwensen en allergieën. Verder hebben ze een pub waar je gezellig kunt borrelen. Het restaurant is geopend op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Op donderdag t/m zondag kun je ook terecht in de pub. Daarnaast zijn ze geopend op Kerstavond, Eerste en Tweede Kerstdag.

Wil je weten wat Bistro 'In Petto' verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bistro 'In Petto' of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bistro 'In Petto'? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bistro 'In Petto' het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Bistro 'In Petto' reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bistro ‘In Petto’

Bezoekers bekeken ook