Restaurant Het Oude Veerhuis

Restaurant Het Oude Veerhuis is een Restaurant gelegen aan Molendijk 1 in Unknown.

Meer informatie over Restaurant Het Oude Veerhuis in Unknown

Bij restaurant Het Oude Veerhuis in Ammerzoden kun je genieten van een fantastisch uitzicht over de rivier de Maas en een gezellig terras. Het restaurant staat vooral bekend om de voortreffelijke visspecialiteiten, maar ze serveren ook heerlijke vlees- en vegetarische gerechten. Naast het restaurant en terras is er ook een nautisch ingerichte lounge bar waar je kunt borrelen bij de openhaard. Jeroen & Monique Roeters, de 6e generatie sinds 1820, heten gasten van harte welkom. In de herfst kun je bij Het Oude Veerhuis genieten van pompoensoep, herfstsalade, gekonfijte eendenbout en andere herfstlekkernijen. Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zaterdag voor lunch en diner, en op zondag de hele dag. Op maandag en dinsdag is het gesloten. Huisdieren zijn niet toegestaan, behalve hulphonden. Er is een grote privé parking beschikbaar.

Wil je weten wat Restaurant Het Oude Veerhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Het Oude Veerhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Het Oude Veerhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Het Oude Veerhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Restaurant Het Oude Veerhuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Het Oude Veerhuis

Bezoekers bekeken ook