auto- motor- bromfiets rijschool Bert van Doornmalen

auto- motor- bromfiets rijschool Bert van Doornmalen is een Rijschool gelegen aan Boonkamp 40 in Unknown.

Meer informatie over auto- motor- bromfiets rijschool Bert van Doornmalen in Unknown

Recentelijk heeft Roy van Aalst, Tweede Kamerlid namens de PVV, in de Tweede Kamer aangekaart dat er nog steeds gesjoemeld wordt met theorie-examens binnen de rijschoolbranche. Hij stelt dat er trucjesopleiders zijn die leerlingen leren hoe ze kunnen slagen door bijvoorbeeld de videoband van het CBR te bekijken in plaats van de verkeersregels te leren. De minister van Infrastructuur en Waterstaat was afgelopen maandag op bezoek bij het CBR en heeft zelf gezien dat het theorie-examen is verbeterd en dat het moeilijk te kraken is. De minister verwijst naar een onderzoek waaruit blijkt dat het examen vrijwel niet te voorspellen is. Toch zijn er nog steeds turbo-opleiders die leerlingen in korte tijd voorbereiden op het examen. Het CBR blijft het examen regelmatig onderzoeken om eventuele voorspelbaarheden aan te pakken.

Wil je weten wat auto- motor- bromfiets rijschool Bert van Doornmalen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van auto- motor- bromfiets rijschool Bert van Doornmalen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij auto- motor- bromfiets rijschool Bert van Doornmalen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je auto- motor- bromfiets rijschool Bert van Doornmalen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar auto- motor- bromfiets rijschool Bert van Doornmalen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. auto- motor- bromfiets rijschool Bert van Doornmalen

Bezoekers bekeken ook