Autorijschool Gertine Kollenburg

Autorijschool Gertine Kollenburg is een Rijschool gelegen aan Meerenstraat 55 in Unknown.

Meer informatie over Autorijschool Gertine Kollenburg in Unknown

Bij Autorijschool Gertine Kollenburg heb je de mogelijkheid om praktijklessen te volgen volgens de RIS-methode, wat resulteert in een hogere slagingskans. Daarnaast bieden ze ook klassikale theoriecursussen aan om je voor te bereiden op het examen. Gertine, de rij-instructrice, heeft al meer dan 17 jaar ervaring en is gespecialiseerd in faalangst en NLP. Je kunt een gratis proefles aanvragen of contact opnemen via het contactformulier.

Wil je weten wat Autorijschool Gertine Kollenburg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool Gertine Kollenburg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool Gertine Kollenburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool Gertine Kollenburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Autorijschool Gertine Kollenburg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool Gertine Kollenburg

Bezoekers bekeken ook