Rijschool Jan Dekkers

Rijschool Jan Dekkers is een Rijschool gelegen aan Jan de Witplein 11 in Unknown.

Meer informatie over Rijschool Jan Dekkers in Unknown

Autorijschool Jan Dekkers is een rijschool die al 15 jaar les geeft volgens de "Rijopleiding in stappen" methode. Deze methode zorgt voor een hoog slagingspercentage van gemiddeld 80%, wat veel hoger is dan het landelijk gemiddelde. Daarnaast is Jan Dekkers bevoegd om les te geven met een aanhangwagen combinatie. De lessen worden gegeven in een Volkswagen Polo 100PK TDI, die uitgerust is met verschillende veiligheidsvoorzieningen zoals ESP, ABS, cruise control en een navigatiesysteem. Bij Autorijschool Jan Dekkers staat kwaliteit, veiligheid en rust op de eerste plaats.

Wil je weten wat Rijschool Jan Dekkers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Jan Dekkers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Jan Dekkers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Jan Dekkers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Rijschool Jan Dekkers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Jan Dekkers

Bezoekers bekeken ook