Autorijschool John van Zuijdam

Autorijschool John van Zuijdam is een Rijschool gelegen aan Karperlaan 6 in Unknown.

Meer informatie over Autorijschool John van Zuijdam in Unknown

Verkeersschool John van Zuijdam, opgericht in 1979, staat bekend om zijn kwaliteit en veiligheid. Het slagingspercentage van meer dan 85% spreekt voor zich, zelfs in 2020 en 2021 was het 100%. De prijs van een rijles is €55,- per uur en €80,- per blok van 90 minuten vanaf 1 oktober 2023. Voor meer informatie kan er gebeld worden naar het telefoonnummer 06-54655898. Daarnaast biedt de rijschool begeleid rijden aan, met lessen vanaf 16,5 jaar en examens vanaf 17 jaar. Het theorie-examen kan nu zelf worden gereserveerd bij het CBR. Meer informatie over het rijbewijs is te vinden op www.rijbewijs.nl. Voor het opfrissen van verkeerskennis kan de website van de ANWB worden bezocht.

Wil je weten wat Autorijschool John van Zuijdam verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool John van Zuijdam of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool John van Zuijdam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool John van Zuijdam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Autorijschool John van Zuijdam reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool John van Zuijdam

Bezoekers bekeken ook