Bezoekerscentrum De Grote Rivieren

Bezoekerscentrum De Grote Rivieren is een Museum gelegen aan Langestraat 38 in Unknown.

Meer informatie over Bezoekerscentrum De Grote Rivieren in Unknown

Bezoekerscentrum De Grote Rivieren in Heerewaarden is een informatiepunt voor het rivierengebied waar je alles kunt leren over het landschap, de natuur en de geschiedenis van de regio. Het centrum biedt vaste tentoonstellingen en tijdelijke exposities, evenals wandel- en fietsroutes in de omgeving. Daarnaast verzorgt het centrum ook natuur- en milieu-educatie voor scholen in de omgeving, met een breed scala aan leskisten, activiteiten en buitenlessen. Ook kunnen scholen terecht voor lessen over diverse natuur- en milieu-onderwerpen. Het centrum biedt ook materiaalverhuur, zoals moestuinkaartjes en microscopen. Verder organiseert het centrum diverse activiteiten, zoals het Verteltheater en exposities over klimaatverandering en water. Het centrum is ook open voor bezoekers die willen wandelen, fietsen, leren of feesten. Ten slotte worden er regelmatig evenementen georganiseerd, zoals een optreden van een verhalenverteller en een tentoonstelling van militaire voertuigen.

Wil je weten wat Bezoekerscentrum De Grote Rivieren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bezoekerscentrum De Grote Rivieren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bezoekerscentrum De Grote Rivieren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bezoekerscentrum De Grote Rivieren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Bezoekerscentrum De Grote Rivieren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bezoekerscentrum De Grote Rivieren

Bezoekers bekeken ook