Historisch museum

Historisch museum is een Museum gelegen aan Voorstraat 2 in Unknown.

Meer informatie over Historisch museum in Unknown

In het Hedels Historisch Museum kunt u alles ontdekken over de geschiedenis van Hedel. Van de Romeinse tijd tot de opgravingen rondom het voormalige kasteel van Hedel. Ook kunt u informatie vinden over de muntslag, andere bijzondere gebeurtenissen uit de geschiedenis van Hedel en onze landbouwafdeling met oude werktuigen. Naast de fysieke collectie kunt u op onze website ook documentatie downloaden en een gedeelte van onze collectie bekijken in onze objecten beeldbank. Het museum is gevestigd aan de Voorstraat 25 in Hedel en is op maandagavond en zaterdagmiddag geopend. Op bepaalde feestdagen is het museum gesloten.

Wil je weten wat Historisch museum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Historisch museum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Historisch museum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Historisch museum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Historisch museum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Historisch museum

Bezoekers bekeken ook