Kasteel Ammersoyen

Kasteel Ammersoyen is een Museum gelegen aan Kasteellaan 1 in Unknown.

Meer informatie over Kasteel Ammersoyen in Unknown

Kasteel Ammersoyen is een indrukwekkend middeleeuws kasteel gelegen in de Bommelerwaard, vlakbij de Maas en de grens met Brabant. Het kasteel heeft vier torens, een imposante Grote Zaal, een voorburcht en grachten. Bezoekers kunnen het kasteel op eigen gelegenheid bezichtigen, met een rondleiding of tijdens evenementen. Tijdens de kerstvakantie zijn er speciale activiteiten in het kasteel. Kasteel Ammersoyen is ook op zoek naar vrijwilligers om het erfgoed te behouden en de activiteiten mogelijk te maken. Daarnaast is het kasteel een mooie locatie voor bruiloften, kinderfeestjes en familiedagen. Naast het kasteel is er ook veel te doen in de omgeving. Kasteel Ammersoyen streeft ernaar om iedereen een onvergetelijke beleving van de middeleeuwen te bieden.

Wil je weten wat Kasteel Ammersoyen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kasteel Ammersoyen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kasteel Ammersoyen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kasteel Ammersoyen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Kasteel Ammersoyen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kasteel Ammersoyen

Bezoekers bekeken ook