Stichting Driels Museum

Stichting Driels Museum is een Museum gelegen aan Teisterbandstraat 38 in Unknown.

Meer informatie over Stichting Driels Museum in Unknown

Dit najaar organiseert het Driels Museum een expositie gewijd aan de bekende kunstenaar Wim van Oss uit Kerkdriel. Zijn schilderijen staan bekend om het expressieve gebruik van kleur en vorm. Op 8 oktober 2023 vond de opening van de expositie plaats, waarbij de voorzitter van de stichting Shamajo, Jan Kregting, een persoonlijk woord richtte tot Wim en de expositieruimte opende. De tentoonstelling biedt een overzicht van het totale oeuvre van Wim, waarbij de ontwikkeling die hij heeft doorgemaakt goed te zien is. Het omvat onder andere een expressionistisch werk dat hij maakte op 11-jarige leeftijd in 1954, evenals realistische werken en schilderijen in een geheel eigen, expressionistische stijl. Het museum is toegankelijk voor rolstoelgebruikers op de begane grond, maar de bovenverdieping is alleen per trap bereikbaar. De openingstijden van het museum zijn op zondag van 14.00 uur tot 17.00 uur en op maandag van 19.30 uur tot 22.30 uur, met uitzondering van feestdagen in 2023.

Wil je weten wat Stichting Driels Museum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Driels Museum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Driels Museum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Driels Museum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Stichting Driels Museum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Driels Museum

Bezoekers bekeken ook