Babytank Martial Arts

Babytank Martial Arts is een Sportschool gelegen aan Voorstraat 25 in Unknown.

Meer informatie over Babytank Martial Arts in Unknown

Welkom bij Team Babytank, een Braziliaans Jiu-Jitsu (BJJ) team dat respect, plezier en sportiviteit centraal stelt. Het team bestaat uit zowel wedstrijdvechters als recreanten met verschillende doelen. Michel 'Babytank' Verhoeven is de hoofd-instructeur en krijgt les van Rickson Gracie en Harold Harder. Het team is aangesloten bij de European Grappling & Jiu Jitsu Federation en biedt gecertificeerde instructeurs die lesgeven in een veilige en professionele omgeving. Team Babytank biedt BJJ lessen in Den Bosch, Hedel, Zaltbommel, Drunen, Vlijmen, Culemborg, Breda en omgeving. De lessen zijn didactisch onderbouwd en behandelen alle aspecten van BJJ, zoals zelfverdediging en grondposities. Michel 'Babytank' Verhoeven heeft veel ervaring in BJJ en heeft al verschillende kampioenen voortgebracht. Hij traint regelmatig met bekende vechters zoals Rickson Gracie en Demian Maia. Je kunt Team Babytank volgen op Facebook en Instagram. De lessen worden gegeven in Hedel, Eindhoven, Culemborg en Breda.

Wil je weten wat Babytank Martial Arts verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Babytank Martial Arts of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Babytank Martial Arts? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Babytank Martial Arts het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Babytank Martial Arts reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Babytank Martial Arts

Bezoekers bekeken ook