Handboogvereniging De Heerlijkheid

Handboogvereniging De Heerlijkheid is een Sportschool gelegen aan Hoge Weiden 16 in Unknown.

Meer informatie over Handboogvereniging De Heerlijkheid in Unknown

De handboogsport is een populaire sport voor mensen van alle leeftijden. Bij handboogvereniging De Heerlijkheid kun je deze geweldige sport op een gezellige en sportieve manier beoefenen. De vereniging heeft een grote accommodatie met 16 banen waar je binnen kunt schieten op afstanden van 18 en 25 meter. Daarnaast is er ook een trainingsbaan buiten waar je kunt trainen op verschillende afstanden, zoals 30, 50, 70 en 90 meter. Op de website van de vereniging kun je alle informatie vinden over de vereniging zelf, de handboogsport en hoe je kennis kunt maken met handboogschieten. Als je vragen hebt of graag kennis wilt maken, kun je contact opnemen via het contactformulier of via e-mail. Tot snel op de vereniging!

Wil je weten wat Handboogvereniging De Heerlijkheid verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Handboogvereniging De Heerlijkheid of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Handboogvereniging De Heerlijkheid? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Handboogvereniging De Heerlijkheid het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Handboogvereniging De Heerlijkheid reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Handboogvereniging De Heerlijkheid

Bezoekers bekeken ook