NC Fit

NC Fit is een Sportschool gelegen aan Nijverheidsstraat 6G in Unknown.

Meer informatie over NC Fit in Unknown

NC FIT is een ruime sportschool gelegen in het dorpje Kerkdriel, in de gemeente Maasdriel. De sportschool hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht. Ze kennen de sporters en de sporters kennen de instructeurs. Naast een breed aanbod aan groepslessen, bieden ze ook personal trainingen en fysiotherapie aan. Ze hebben verschillende faciliteiten, zoals fitness, cardio, bounce en shape, en fysiotherapie. De openingstijden van de sportschool zijn van maandag tot en met donderdag van 06:30 uur tot 22:00 uur, op vrijdag van 06:30 uur tot 21:00 uur, op zaterdag van 08:00 uur tot 15:00 uur, en op zondag van 08:00 uur tot 13:00 uur. De openingstijden van de fysiotherapie zijn op dezelfde dagen van 08:00 uur tot 21:00 uur, behalve op zaterdag en zondag. Het contactinformatie van NC FIT is te vinden op hun website.

Wil je weten wat NC Fit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van NC Fit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij NC Fit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je NC Fit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar NC Fit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. NC Fit

Bezoekers bekeken ook