Uniek Fitness

Uniek Fitness is een Sportschool gelegen aan Van Milstraat 1 in Unknown.

Meer informatie over Uniek Fitness in Unknown

Uniek Fitness is dé fitnessclub van Ammerzoden en biedt verschillende diensten aan zoals fitness, personal training, groepslessen en fysiotherapie. Klanten zijn positief over de bootcamp en de begeleiding van Marjolein. Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar, waaronder het Flex abonnement voor €12,99 per week, het Basis abonnement voor €11,49 per week en het Resultaat abonnement voor €10,99 per week. Alle abonnementen bevatten onbeperkt fitness en groepslessen, een persoonlijke trainingsapp, professionele supervisie en 20% korting op pakketten. Daarnaast biedt Uniek Fitness ook personal training, groepslessen en voedingsadvies aan. Je kunt gratis 14 dagen een pas uitproberen en de persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het gevraagde contact.

Wil je weten wat Uniek Fitness verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Uniek Fitness of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Uniek Fitness? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Uniek Fitness het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Uniek Fitness reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Uniek Fitness

Bezoekers bekeken ook