Zadero Training

Zadero Training is een Sportschool gelegen aan Veldweg 6N in Unknown.

Meer informatie over Zadero Training in Unknown

Bij Zadero Training in de regio Den Bosch, Hedel en Rosmalen kun je terecht om te boksen en kickboksen. Het team van ervaren trainers staat klaar om technieken te leren en vaardigheden te ontwikkelen, ongeacht je niveau. Naast de trainingen bieden ze ook begeleiding en advies op het gebied van mentale kracht, voeding en zelfverzekerdheid. Ze hebben een uitgebreid aanbod aan lessen en trainingen, zoals bokslessen, kickbokslessen, bokszaktrainingen en conditietrainingen. Er zijn verschillende lidmaatschapsopties beschikbaar, afhankelijk van je behoeften en doelen. De Body Mass Index (BMI) wordt gebruikt om een schatting te maken van het gezondheidsrisico van je lichaamsgewicht. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen via social media, e-mail of telefonisch.

Wil je weten wat Zadero Training verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zadero Training of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zadero Training? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zadero Training het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Zadero Training reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zadero Training

Bezoekers bekeken ook